Konstrundan 2022

Årets konstrunda inleds med vernissage på Skärtorsdagen den 14 april kl 18 – 20. Utställningen äger rum på vackra Hovdala Slott utanför Hässleholm på Stora Stallets vind, i samma byggnad som butiken, Fröknarnas café och restaurangen ligger.

Samlingsutställningen pågår under hela påsken, 15 – 18 april, kl 10 – 17.

Våra deltagande konstnärer kommer som vanligt att ha sina ateljéer öppna under dessa dagar kl 10 – 18.

Samlingsutställningen på Hovdala Slott fortsätter därefter ända till den 15 maj med öppettider tisdag – söndag kl 11 – 17. Måndagar stängt.

Gratis entré, både till Hovdala Slott och samlingsutställningen! Besökare kan dock välja att lämna en frivillig entréavgift och är då med och tävlar om fina konstverk av våra deltagande konstnärer.

Varmt välkomna!

Här hittar ni Hovdala Slott

Adress: Hässleholm Pl 6223, 281 92 Hässleholm
Latitud: 56.1030927 | Longitud: 13.71410000

Mer information om Hovdala Slott hittar ni på www.hovdala.se

Länk till årets utställarkarta på Google Maps hittar du här. (För mobilanvändare – kartan öppnas bäst i vanlig webbläsare och inte i appen, pga vissa begränsningar i Googles app.)

Obs! Den tryckta kartan har uppdaterats med ytterligare en konstnär, nr 45 Emma Ekstam, efter tryck. Den senaste versionen hittar du här, med möjlighet att skriva ut den själv om du vill.

Följande konstnärer kommer att deltaga i Konstrundan 2022

Tips!

  • Du kan välja att se konstnärerna samlade på en karta under “Visa som“. Klicka på platsmarkören för mer information om respektive konstnär.
  • Om du skapar ett GÄSTKONTO (länk) kan du därefter lägga till konstnärer i en egen ❤ favoritlista för att t ex skapa en personlig besökslista inför Konstrundan. Din favoritlista hittar du sedan under fliken Konstgillet Mittskåne uppe i menyn.